Köpvillkor

Nedanstående information och dess villkor gäller för din användning av webbsidorna bellnogi.se och medlem.bellnogi.se och alla dess tillhörande sidor. Villkoren utgör ett avtal mellan köparen (benämnd som du i texten) och företaget Bellnogi AB (benämnd vi i texten). Bellnogi AB säljer onlinetjänster och medlemskap. Genom att genomföra köp godkänner du köpevillkor (som presenteras här), integritetspolicy, användarvillkor och cookie policy. Vi ber dig att noga läsa igenom texten på dessa sidor före ditt köp. Du godkänner bland annat att namn och personuppgifter registreras i vårt kundregister samt att medlemskapet är personligt och inte kan överlåtas/delas med någon annan.

Bellnogi AB
Skuggarvet 81
790 15, Sundborn. Mail: info@bellnogi.se

Betalning

Betalning sker via hemsidan enligt de alternativ som finns om inte annat har överenskommits. Kontakta oss om en annan betallösning önskas.

Priser

Varje tjänst anges med pris inklusive moms på 25% i Sverige. Vi reserverar oss för prisändringar och förbehåller oss rätten att justera priset, dock ej för en redan påbörjad medlemsmånad. För att betalningen ska godkännas krävs att du som betalar är myndig, det vill säga över 18 år.

Ångerrätt

Ångerrätten är en lagstadgad rättighet och gäller i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Din ångerrätt gäller i 14 dagar från ditt betalningsdatum. För att utnyttja din ångerrätt krävs emellertid att du inte har börjat att använda tjänsten. I detta sammanhang anses tjänsten påbörjad när du har loggat in på ditt webbkurs-konto och börjat tittat på de videoklipp som inte är demoklipp. Är detta gjort kan du inte hävda ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.