support

Maila oss så hjälper vi dig

medlem@bellnogi.se

Så här använder du kursportalen

Forumet

Använd forumet för att få hjälp. Om frågor uppstår kan du ställa dessa frågor i forumet. Vi är där dagligen och svarar och vägleder.

Så här fungerar det:
Gå till sidan forum.
Välj det forum som passar bäst för din fråga, välj mellan…

 • Medlemsforum
 • FATREX
 • Träning – allmänt
 • Träning – specifikt för att minska stress
 • Träning – specifikt för fettreducering
 • Människokroppens anatomi och fysiologi
 • Hälsa
 • Stress
 • Kost
 • Övriga frågor

Skriv in ditt ämne.
Vi försöker att svara på frågorna inom 48 timmar.

 

forum

Kurser

Du har i och med ditt medlemsskap tillgång till kurser med tillhörande lektioner, avsnitt, frivilliga prov och kanske uppgifter. Dessa gör du i den takt du önskar.

Gå till sidan kurser. Klicka på den kurs du önskar ta del av på knappen “se mer”. Då kommer du till kursens huvudsida med beskrivning och kursdelar. Vi rekommenderar att du följer kursen från början men om det är något speciellt område som du vill ta del av så går det givetvis bra att klicka direkt på den lektionen.

När du har tagit del av kursen/lektionerna finns det ofta ett frivilligt prov där du kan stämma av kunskaperna eller en uppgift.

Se till att kursens delar blir markerade som klara när du har sett och gjort dem. Ibland kan du behöva göra detta manuellt på knappen längst ner på sidan.

Om du har funderingar på kursinnehållet så går det bra att ställa frågor om det i Forumet.

Om du har önskemål på någon ny kurs så får du gärna återkoppla det till oss.

onlinekurs

Liveträffar

När det är dags för medlemsträff online så träffas vi på Zoom. På träffarna, som sker minst en gång i månaden, tar vi upp aktuella områden och önskemål ifrån er. Ni kan också ställa frågor direkt till oss. Medlemsträffen är öppen för alla medlemmar. Alla kan vara med via Zoom med ljud och bild.

Du får ett mail samma dag med en länk till mötet och det specifika Zoomrummet. Du kan inte återanvända en gammal länk.

Medlemsträffen spelas in vilket gör att man kan titta på den i efterhand om man önskar. Några dagar efter medlemsträffen finns den på sidan “Liveträffar.”

liveträff via datorn

Har du inte använt Zoom tidigare? Det du då behöver göra då är att klicka på länken, eller öppna den i ett webbfönster. Då kommer du att få frågan om att installera en app och det behöver du göra. Om det inte skulle ske automatiskt kan du ladda ner appen på leverantörens webbsida, Zooms Download Center.

 • Klicka på “Download” under “Zoom Client for Meetings”.
 • Kör sedan installationsprogrammet.

När du sedan är i zoomrummet ska du klicka på “join with computer audio”. Kontrollera att rätt mikrofon och kamera är vald samt fungerar. Klicka på inställningar för ditt ljud och mikrofon, pilen bredvid mikrofonsymbolen. Där visas dina tillgängliga ljud- och mikrofonkällor. Här kan du testa ljudet på Zooms hemsida. Det finns flera svenska motsvarigheter, sök på “testa ljud zoom”.

Du sätter själv på och av din mikrofon och kamera. På Zoom kan du även kommunicera via en chatt.

Vi ses!